"ΔΕΝ ΜΕΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!"

- ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ

- Stamatis Hasiotis Insurance: ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

- Εξουσιοδοτημένο κατάστημα τοποθέτησης αισθητήρων πίεσης αέρα!
Επισκευή Ελαστικών Ωρωπός!

Πέρα των εργοστασιακών εγγυήσεων στην αγορά των ελαστικών, υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προσφέρουν έξτρα πακέτα καλύψεων στον αγοραστή, όπως η αντικατάσταση ελαστικού. Πρόκειται για ένα είδος εγγύησης που προσφέρουν οι αντιπροσωπείες ελαστικών και στο οποίο αντικαθιστούν δωρεάν κάποιο από τα ελαστικά, το οποίο έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, λόγω τυχαίου παράγοντα, όπως μια λακκούβα στο δρόμο η μιας βίδας. Βεβαίως, αυτά τα προγράμματα για να έχουν ισχύ, υπάρχουν αντίστοιχα και συγκεκριμένοι όροι και υποχρεώσεις από την πλευρά του καταναλωτή.

ΜΕΛΟΣ: ELASTRAKCLUB  /  ΕΓΓΥΗΣΗ - ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

1. Δωρεάν Αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Ισχύει πέραν της εργοστασιακής εγγύησης που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4×4 οχήματα*. Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα (1) έτος από την ημερομηνία αγοράς, αφορά ένα (1) έως τέσσερα (4) ελαστικά και για αποκλειστικά ένα περιστατικό (μεμονωμένο συμβάν) ανά κωδικό μέλους. Σε περίπτωση που το ελαστικό επιδιορθώνεται, δεν ισχύει η παροχή της δωρεάν αντικατάστασης. Εσκεμμένη ενέργεια, που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, δεν καλύπτεται από το πρόγραμμα αντικατάστασης του elastrakclub. Αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών, είναι απαραίτητο για τη δωρεάν αντικατάσταση.

2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων μέσω του elgifts: Ισχύει με την αγορά τουλάχιστον δύο ελαστικών Bridgestone/Firestone/Dayton για ΟΛΕΣ τις κατηγορίες οχημάτων. Η συμμετοχή στις κληρώσεις ξεκινά από τον επόμενο μήνα, του μήνα αγοράς των ελαστικών σας. Θα προκαλούμε την τύχη σας με πλούσια δώρα για πολλούς νικητές. Το elastrakclub κατάστημα που επιλέξατε, αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία της ηλεκτρονικής σας εγγραφής, δίνοντάς σας ένα προσωπικό κωδικό μέλους. Με αυτόν τον κωδικό έχετε πρόσβαση στην ηλεκτρονική σελίδα www.elastrakclub.gr, όπου θα ενημερώνεστε για τα δώρα που κληρώνονται κάθε μήνα, καθώς και τα αποτελέσματα των κληρώσεων. Θα βρείτε επιπλέον χρήσιμες πληροφορίες για τα ελαστικά που αγοράσατε καθώς και εφαρμογές για την σωστή συντήρησή τους.

Tyre Life: Ελαστικά Pirelli με εγγύηση - Key Point

Η Pirelli φροντίζει για εσάς και μετά την αγορά των ελαστικών σας. Αγοράζοντας 4 ελαστικά Pirelli βγαίνετε διπλά κερδισμένος, γιατί επιλέγετε ένα προϊόν που εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες αλλά και μένετε ήσυχος αφού για ένα χρόνο μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαστικό σας που έχει υποστεί μη επιδιορθώσιμη ζημιά με ένα νέο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Tyrelife.

Καλύψεις:
-Ελαστικά Pirelli , διάρκεια 12 μήνες απο την αγορά
-Οχήματα Ιδιωτικής Χρήσης φυσικών προσώπων
-Δωρεάν αντικατάσταση του ελαστικού που έχει υποστεί ζημιά (μη επιδιορθώσιμη)
-Αντικατάσταση με ελαστικό ιδίου τύπου και διαστάσεων
-Τυχαίες Ζημιές που δεν επιδιορθώνονται

Εξαιρέσεις:
-Οχήματα Επαγγελματικής Χρήσης
-Οχήματα Ταξί & Leasing
-4X4 εκτός δρόμου-μικτής χρήσης και ελαστικά για χρήση σε πίστα
-Ζημιές που προκλήθηκαν απο βανδαλισμό, δολιο σκοπό κ.λπ.

Toyo Care: Ελαστικά Toyo με εγγύηση

Αγοράζοντας 4 ελαστικά Toyo  για ένα χρόνο ή 15000χλμ. μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα ελαστικό σας που έχει υποστεί μη επιδιορθώσιμη ζημιά με ένα νέο χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα Toyo Care.

Καλύψεις:

-Ελαστικά Toyo , διάρκεια 12 μήνες απο την αγορά  ή 15000χλμ.
-Οχήματα Ιδιωτικής Χρήσης
-Ελληνικές Πινακίδες
-Αντικατάσταση με ελαστικό ιδίου τύπου και διαστάσεων
-Τυχαίες Ζημιές που δεν επιδιορθώνονται

Εξαιρέσεις:
-Οχήματα Επαγγελματικής Χρήσης, ημιφορτηγά, δημοσίων υπηρεσιών
-Οχήματα Ταξί & Leasing-Ενοικίασης
-4X4 εκτός δρόμου-μικτής χρήσης και ελαστικά για χρήση σε πίστα
-Ζημιές που προκλήθηκαν απο βανδαλισμό, δολιο σκοπό, μηχανικές βλάβες κλπ
Ο καταναλωτής με την αγορά των 4 ελαστικών θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και κάθε πληροφορία που αναφέρεται στην φόρμα εγγύησης. Όταν χρειαστεί να γίνει η αντικατάσταση θα προσκομίζει την φόρμα στον μεταπωλητή μαζί με την άδεια κυκλοφορίας καθώς και το αντίγραφο της απόδειξης αγοράς των ελαστικών.

Η εταιρεία αποστέλλει στο μεταπωλητή το προς αντικατάσταση ελαστικό, ενώ ο μεταπωλητής οφείλει να κρατήσει το κατεστραμμένο ελαστικό για 3 μήνες για τεχνικό έλεγχο.

Πρόγραμμα Εγγύησης Falken ελαστικών.

✔Η ιαπωνική εταιρία Falken σε συνεργασία με το Κέντρο Ελαστικών ΡΟΚΑΚΗΣ προσφέρει στο κάθε αγοραστή 4 ελαστικών, τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα αντικατάστασης κάθε ελαστικού που αγόρασε,αν αυτό υποστεί ζημιά τυχαία και μη επισκευάσιμη.

✔ Ισχύει 1 χρόνος γραπτή εγγύηση ή 20.000 χλµ.

✔ Ενημερωθείτε για τις προσφορές και για το προγράμμα εγγύησης των ελαστικών Falken από το κατάστημα μας.

 

Πρόγραμμα Εγγύησης Yokohama ελαστικών.
Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην Ελλάδα από το 1957, καθώς και επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των ελαστικών LASSA & KENDA, καλύπτει με εγγύηση τα ελαστικά της, με την αγορά κάθε τετράδας. Η δωρεάν αντικατάσταση αφορά τα ελαστικά επιβατικών οχημάτων ιδιωτικής χρήσης, 4×4 & SUV και έχει ισχύ για ένα χρόνο ή 20.000 χιλιόμετρα από την αγορά τους. Πρέπει να τονισθεί ότι, χάρη στην κάρτα μέλους της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε., γίνεται δωρεάν η αντικατάσταση του ενός από τα τέσσερα ελαστικά με ένα ίδιου τύπου κι αφορά περιπτώσεις μη επιδιορθώσιμης ζημιάς.
Goodyear-Dunlop Hellas: Πρόγραμμα εγγύησης Ελαστικών

Ισχύει για τα προϊόντα της Goodyear/Dunlop/Sava με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4x4 οχήματα και διαρκεί για 12 μήνες ή 20000χλμ.  Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο. Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα ελαστικό.

Καλύψεις:
• GoodYear - Dunlop - Sava
• Καινούρια ελαστικά αγορασμένα από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και μεταπωλητών
• Οχήματα Ιδιωτικής Χρήσεως
• 100% on road ελαστικά, εως 80% on road - 20% off road
• Το όχημα που φέρει τέσσερα ελαστικά
• Επιβατικά οχήματα και 4x4
• Μόνο με Ελληνικές Πινακίδες
• Όχημα που χρησιμοποιείται και κινείται αποκλειστικά εντός των ελληνικών συνόρων

Εξαιρέσεις:
• Οχήματα άνω των 3.500 κιλών
• Aston Martin, Bentley, Bugatti, Ferrari, Hummer, Lamborghini, Maserati
• Οχήματα που ανήκουν προσωρινά σε μια επιχείρηση, με σκοπό την πώλησή τους ή την επισκευή & συντήρησή τους
• Οχήματα ΤΑΧΙ, leasing, επαγγελματικά, ενοικίασης, αγώνων, δημοσίων υπηρεσιών , σωμάτων ασφαλείας
• Ελαστικά εκτός δρόμου 4x4 (50% on road - 50% off road και 20% on road 80% off road)
• Ελαστικά επαγγελματικών οχημάτων και ημιφορτηγών

Nexen Tire: Πρόγραμμα εγγύησης Ελαστικών

Ισχύει για τα προϊόντα της Nexen με την αγορά τεσσάρων ελαστικών για επιβατικά και 4x4 οχήματα και διαρκεί για 12 μήνες ή 20000χλμ.  Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο. Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα ελαστικό.

Καλύψεις:
• Ελαστικά Nexen
• Καινούρια ελαστικά αγορασμένα από το επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών και μεταπωλητών
• Οχήματα Ιδιωτικής Χρήσεως & 4Χ4
• Μόνο με Ελληνικές Πινακίδες

Εξαιρέσεις:
• Οχήματα ΤΑΧΙ, leasing, επαγγελματικά, ενοικίασης, αγώνων, δημοσίων υπηρεσιών , σωμάτων ασφαλείας
• Ελαστικά εκτός δρόμου 4x4
• Ελαστικά επαγγελματικών οχημάτων και ημιφορτηγών